Flere fine resultater i vente

Billede af Malene F. Borgny i Nybro lyskrydset.

35 forskellige projekter er blevet bevilliget støtte fra Nakskov Bymidtefond og snart kan vi se endnu flere synlige resultater i Nakskov bymidte 

 
35 forskellige projekter er blevet bevilliget støtte, og flere af disse kan vi allerede nu se resultaterne af for eksempel det færdige projekt Porthuset på Havnegade og det igangværende projekt i Søndergade 2.
 
Det er dog ikke alle 35 projekter, vi kan se resultaterne af endnu. Men når foråret får fat, så vil flere af projekterne blive sat i gang, og vi kan glæde os til endnu flere resultater, der er med til at højne kvaliteten af Nakskovs fine bygningsarv.
 
Nakskov Bymidtefond har allerede delt en stor del af de i alt 21 millioner ud til forskellige fredet og bevaringsværdige bygninger i Nakskov bymidte.
 
Det er stadigvæk muligt at søge om støtte til et projekt i den foreløbige sidste ansøgningsrunde hos Nakskov Bymidtefond. Deadline er 24. marts.
 
Læs artiklen ”Flere facadefornyelser i sigte” og få endnu mere indsigt i Nakskov Bymidtefonds arbejde her: https://folketidende.dk/.../flere-facadefornyelser-i-sigte
 
Foto: Lisbet Rasmussen