Events Nakskov 2030 har støttet

Nakskov 2030's Eventpulje giver økonomisk støtte til events i Nakskov. Eventpuljen kan give bidrag til initiativer og events inden for Havneområdet, bymidten samt Hestehovedet. Her på siden kan du se, hvilke events Nakskov 2030’s Eventpulje allerede har givet støttet til.

Foto af koncertscene
Foto: Colourbox.dk/Anna Om

Gratis koncert med Cheif 1 & Thomas Buttenschøn på Axeltorv

Den karismatiske duo er blandt andet kendt fra Melodi Grand Prix, radioen og tv-programmet ”syng min sang”. Inden koncerten skydes igang står Radio Sydhavsøerne for opvarmningen. 

Dato: 13.08.21  

Sted: Axeltorv 

Nakskov 2030's Eventpulje har støttet med: 28.000 kr. 

Familiedag 

Familiedagen på Hestehovedet er en sjov og hyggelig dag for både børn og voksne. På græsplanen ved Restaurant Fjorden er der en lang række sjove aktiviteter for børn. Blandt andet kigger Nakskov Brandmuseum forbi og lave en sjov skumbane, som der kan kælkes i. Er man til en tur på hesteryg er der mulighed for at få en tur på en af de søde ponyer, ligesom der er rig mulighed for at blive pyntet med ansigtsmaling. Foruden disse sjove tiltag stilles flotte veteranbiler og motorcykler op til skue.

Dato: 27.06.21

Sted: Hestehovedet 

Nakskov 2030's Eventpulje har støttet med: 9.000 kr. 

Nakskov Fjorddage  

Det er nu 22. gang at Nakskov Fjorddage afholdes og i år med temaet "Til lands og til vands". Fjorddage skal udbrede kendskabet til Nakskov Fjord og området omkring. Årets program indeholder mange gode traditioner, men også en del nyheder og der vil være mange aktiviteter, udstillinger og boder for både børn og voksne. 

Dato: 28.08.21, 29.08.21

Sted: Hestehovedet og Langø 

Nakskov 2030's Eventpulje har støttet med: 50.000 kr. 

Fællessang på Axeltorv

Lolland Synger og Nakskov Handel & Erhverv afholder fire gange fællessang på Axeltorv.  Der vil blive sunget kendte sange, så alle kan være med. Når vi synger sammen, oplever vi en helt særlig glæde, vi finder en social samhørighed og danner et fællesskab på tværs af forskelligheder. Til hvert arrangement er der en pianist og en korleder, der synger og spiller for.

Dato: 25.06.21, 23.07.21, 20.08.21 og 03.09.21

Sted: Axeltorv 

Nakskov 2030's Eventpulje har støttet med: 17.000 kr. 

Lys over Lolland

Lys over Lolland fejrer 20 års jubilæum, derfor hyldes Lys over Lollands første hjemsted og samtidig hyldes de spændende tiltag, der nu bliver taget i Nakskov og havneområdet, så det bliver en markering af fortid, nutid og fremtid. Lyskunstneren Adalsteinn Stefansson skaber en storslået lyssætning af ØK bygningen, kranen og den røde Havnebygning. Programchef for DR Koncerthuset i København , Lars Skovgaaard arrangerer en spændende elektronisk komponeret koncert, som i samspil med lyskunsten skaber en unik oplevelse.

Dato: 27.08.21
 
Sted: Nakskov Havn
 
Nakskov 2030's Eventpulje har støttet med: 100.000 kr. 
 

Magiske Jekyll - teaterforestilling i Havnebygningen 

I forbindelse med Nakskov Kulturdag vises forestillingen "Magiske Jekyll". 

Stykket handler om Jekylls første skridt ind i magiens verden. Vi følger hans forsøg på at gå i sin fars fodspor, og hans udvikling hen imod den eventyrlige is-sælger, han endelig er blevet til. Den festlige, sjove, magiske og underfundige forestilling slutter med en is-fest for publikum.

Dato: 01.10.21

Sted: Havnebygningen

Nakskov 2030's Eventpulje har støttet med: 6.000 kr. 

Ren by 

Ren by opfordrer alle borgere i Nakskov til at gå på gaden og give den en omgang efterårsrengøring. Når gaderne er blevet fejet og gjort klar til efterårets ankomst, så vil der være musik og sandwich på Axeltorv. 

Dato: 11.09.21 

Sted: Nakskov by, Axeltorv 

Nakskov 2030's Eventpulje har støttet med: 6.000 kr. 

Sildekoner på Nakskov Havn 

Salg af friske sild på kajen ved Nakskov Havn. Det er en lokal tradition som kan føres tilbage til Middelalderens Sildemarked på Albuen i Nakskov Fjord. De friske sild sejles ind med den gamle havnebåd NH1. På dagen vil der være levende musik og servering af kogte sild, som der er tradition for på Lolland. 

Sted: Nakskov Havn 

Dato: 25.09.21 

Nakskov 2030's Eventpulje har støttet med: 7.450 kr. 

Juletog i Nakskov

Sted: Axeltorv

Dato: Lørdage og søndage i december. 

Nakskov 2030's Eventpulje har støttet med: 10.000 kr. 

Juletoget kører en lille rute rundt i byen, hvor man kan hvile benene lidt, inden juleshoppingen forsætter.

Juletoget er for alle børn og barnlige sjæle og kører lørdage og søndage i december, i tidsrummet kl. 10-15.

Turen starter og slutter på Axeltorv og i år er det gratis at kører med Juletoget.

Sælernes dag 

Sælernes dag er en sjov dag for hele familien med sjove aktiviteter. Dagen byder også på navngivning af de to store sæler på legepladsen. Der er udskrevet en konkurrence, hvor byens 1. – 4. klasser dyster om at finde de rette navne til de to fine sæler. Hvad de kommer til at hedde, og hvem der løber med præmien på 1000 kr. til klassekassen afsløres på dagen.
 
Dato: 26.06.22
 
Sted: Hestehovedet 

Nakskov 2030's Eventpulje har støttet med: 35.000 kr. 
 
 

Lolland Operafestival 

Lolland Operafestival består af i alt fire arrangementer. Nakskov 2030's Eventpulje har støttet to af disse arrangementer. 

Opera i Theisens Gård 

Operasangerne Carina Tybjerg Madsen, sopran, Jonathan Koppel, tenor, og David Kragh Danving, baryton, står for sangen, mens musikken bliver kyndigt leveret Allan Sjølin. 

La Bohéme på Honnørkaj

Denne aften byder vi velkommen til en af de helt store operaoplevelser, når der er gratis opera på Honnørkajen, hvor den smukke skonnert Johanne, danner ramme om en let tilskåret udgave af operaen La Bohéme.

Dato: 29.07.22. 05.08.22
 
Sted: Theisens Gård, Honnørkaj

Nakskov 2030's Eventpulje har støttet med: 71.759 kr.