Nakskov 2030 flytter til Søndergade 2

Fotografi af Søndergade 2

Efter et år i LF Business Box på Axeltorv flytter Nakskov 2030 d. 1. december 2021 ind i nyrenoverede lokaler i stueetagen Søndergade 2.

’Vi har være glade for at bo i LF Business Box på Axeltorv. Det er velfungerende kontorer, og det har været nemt for os at komme i gang. Nakskov 2030 ønsker at invitere til mere dialog og inddragelse, hvilket coronarestriktionerne har gjort vanskeligt frem til nu. Med ophævelsen af restriktionerne er det nu muligt. Det skal de nye lokaler understøtte’, siger Programdirektør Tim Jeppesen.

Underetagen i Søndergade 2 bliver indrettet til arbejdspladser for sekretariatets fire medarbejdere, der vil være mødefaciliteter, mulighed for at samarbejdspartnere kan låne et skrivebord, og der vil være plads til mindre udstillinger og borgermøder.

’Nu hvor det er blevet muligt igen, vil vi gerne tættere på borgerne og mere i dialog med byen. De nye lokaler gør os meget synlige i gadebilledet, og alle kan gå ind til os få en snak om Nakskov 2030 og Nakskovs udvikling. Vi får gode muligheder for at præsentere udstillinger og materiale, som både informerer og inspirerer til samtaler’, lyder det fra Tim Jeppesen.