Fotokonkurrence

Nakskov 2030, Nakskov Handel & Erhverv og Frk. Rasmussen har startet årets fotokonkurrence #MitNakskov. Så er du vild med at fotografere? Så er det nu du skal gøre kameraet klar og skyde nogle lækre Nakskovbilleder.

Konkurrencen vil løbe hele 2024, hvor forskellige temaer skal fortolkes. Konkurrencen kulminerer i december 2024, hvor vi finder årets Nakskovfoto 2024 blandt årets vinderbilleder.

Konkurrecens andet tema er: ”Vinter i Nakskov”. Så er du klar på at tage årets julebillede eller har du det måske allerede? Vi glæder os til at se dit bud på "Vinter i Nakskov”.

Årets vinterfoto vinder et gavekort til Nakskov Handel & Erhverv og en Nakskov 2030 kop. 

Sådan deltager du

Send dit vinterfoto til nakskov2030@lolland.dk skriv fotokonkurrence i emnefeltet eller del det i kommentarfeltet på opslaget (Nakskov 2030’s eget opslag).

Konkurrencen med temaet ”Vinter i Nakskov” løber fra d. 22 januar frem til d. 29 februar kl. 12.00. Herefter udvælger Nakskov 2030, Nakskov Handel & Erhverv samt Frk. Rasmussen tilfældigt 5-10 af de indsendte billeder, hvorefter de lægges på Facebook til afstemning. I får nemlig lov til at bestemme, hvilket foto I synes skal vinde.

Afstemningen løber i perioden 4 marts– 15 marts kl. 12.00. Vinderen annonceres efterfølgende.

Sådan deltager du 

Send dit foto til nakskov2030@lolland.dk skriv fotokonkurrence i emnefeltet eller del det i kommentarfeltet på opslaget (Nakskov 2030’s eget opslag).

Betingelser for deltagelse 

Når du uploader et billede til Nakskov 2030, Nakskov Handel & Erhvervs og Frk. Rasmussens fotokonkurrence ”Mit Nakskov” accepterer du samtidig følgende betingelser og rettigheder. 

Brugsret 

Når du uploader et foto til konkurrencen, giver du Nakskov 2030 og Nakskov Handel & erhverv lov til at offentliggøre det på:

  • Nakskov 2030’s website og sociale medier – fotografen vil altid blive krediteret. 
  • Nakskov Handel & Erhvervs website og sociale medier - fotografen vil altid blive krediteret.
  • Frk. Rasmussen website og sociale medier - fotografen vil altid blive krediteret.
Du giver samtykke til at billederne må bruges i markedsføringssammenhæng af Nakskov 2030, Nakskov Handel & Erhverv og Frk. Rasmussen fx i en turistbrochure. Som fotograf vil du altid blive krediteret for dit arbejde. 
 
Når du indsender et billede til konkurrencen, accepterer du samtidig, at billedet må benyttes af Nakskov 2030, Nakskov Handel & Erhverv og Frk. Rasmussen til promovering af fotokonkurrencen, promovering Nakskov by i markedsføringssammenhæng. Nakskov 2030, Nakskov Handel & Erhvervs og Frk. Rasmussens promovering indbefatter, men er ikke begrænset til: nyhedsbreve, offentliggørelse på internettet og sociale medier, beskrivelser af Nakskov 2030 og Nakskov Handel & Erhvervs projekter samt optagelse i publikationer herunder gennem tredjeparts pressereportager, turistbrochure eller lignende. 
 
Du giver kun Nakskov2030, Nakskov Handel & Erhverv og Frk. Rasmussen anvendelsesret til billederne. Du skal altså ikke opgive rettighederne til dine billeder, når du deltager. 
 
Nakskov 2030, Nakskov Handel & Erhverv og Frk. Rasmussen har anvendelsesret til billederne i en periode på 3 år (2024,2025,2026) 
 

Restriktioner angående motiv og samtykke: 

Det er ikke tilladt at uploade fotografier af mennesker, der ikke har givet samtykke til at billedet må offentliggøres. * Det samme gælder for billeder af mennesker i private og prekære situationer, uanset om de er fotograferet på offentligt område. Du er personligt ansvarlig for, at eventuelle personer i motivet har givet tilladelse til at du må benytte et billede af dem, og et evt. erstatningskrav mod Nakskov 2030, Nakskov Handel & Erhverv og Frk. Rasmussen vil blive videresendt til deltageren. *Hvis der er tale om situationsbilleder, hvor en stor mængde af folk fremgår og ikke enkelte personer er i fokus, så er det ikke nødvendigt at indhente samtykke fra de optrædende på billedet. Hvis du er i tvivl så henviser vi til datatilsynets vejledning her: Ændret praksis i forhold til billeder på internettet (datatilsynet.dk)

Nakskov 2030, Nakskov Handel & Erhverv og Frk. Rasmussen har ret til, efter eget skøn og til enhver tid, at ændre disse vilkår og betingelser, som vil træde i kraft straks ved udgivelse på nakskov2030.dk.  

Ophavsret

Det er forbudt at uploade fotos, som ikke er taget af dig selv. Du skal kunne bekræfte, at du har ophavsretten til de fotografier, du indsender og har ubegrænset ret til brug af billederne. Du skal også garantere, at alle billederne er fri af tredjemands rettigheder, og at alle identificerbare personer på billederne er indforståede med brug af billederne i henhold til konkurrencebetingelserne. 

Antal fotos

Du er velkommen til at indsende flere billeder til konkurrencen.